طراحی سایت
Home » طراحی سایت
طراحی سایت از مهمترین و ضروری ترین موضوعاتت مربوط به هر کسب و کار میباشد و همه کسب و کارها را از سنتی ترین تا مدرن ترین کسب و کری که در جامعه میبینید را دربر میگیرد.
خدمات ما در طراحی سایت های متنوع و دلخواه شما
بهتر است قبل از هر کاری در مورد آن به خوبی بدانید
اهمیت یک طراح سایت خوب
در ابتدای کار باید بدانید که داشتن یک طراح سایت خوب برای برآورده کردن نیازهای شما از چه جهاتی مهم و حیاتی است، همچنین خواهیم دید که هزینه های تعیین کننده قیمت پروژه مدنظر شما چگونه تعیین میگردد. باما همراه باشید!
چرا به طراحی سایت برای کسب و کار اینترنتی خود نیاز داریم؟
قطعا این سوال به ذهن شما آمده است که چه نیازی داریم به ایجاد یک سایت برای کسب و کار ما؟
پاسخ دادن به این سوال بسیار راحت است.وب سایت همه ما مرکز اصلی فعالیت ها و بازاریابی و در نتیجه درآمد ما است. سایت شما حکم میکروفون را دارد برای بازگو کردن و جذب مشتری برای تمامی خدمات و محصولاتی که شما قادر به ارائه آنها هستید.
ممکن است کسب و کار شما در هر منطقه ای از کشور عزیزمان ایران وجود داشته باشد.طراحی یک سایت از هرنظر حرفه ای امکان جذب مشتری فراتر از شهر و استان و حتی کشور محل زندگی و فعالیتتان را میدهد.
شما با استفاده از یک طراحی سایت خوب آسانتر از چیزی که فکرش را بکنید بازدیدکنندگان سایت خودتان را به مشتریان دائمی خود تبدیل کنید. همانطور که داشتن یک سایت حرفه ای میتواند سرمایه شمارا چند برابر کند، داشتن یک سایت ضعیف میتواند بسیاری از سرمایه شما را از بین ببرد.
ایا استخدام طراح سایت نیاز است؟
در کشوری مانند ایران که بیش از 90 درصد مردم گوشی هوشمند دارند پاسخ این سوال مثبت است.
یک وبسایت حرفه ای تمامی خصوصیات کسب و کار شما را به بهترین شکل برای مردم به تصویر میکشد. حالا شما بازار هدفی بزرگتر از یک شهر دارید و آن هم جامعه اینترنتی ایران است.
هدف بزرگ دشواری های بزرگی را به همراه دارد و قطعا بدون در اختیار داشتن متخصصین، رسیدن به این هدف بسیار دشوار و شاید غیرممکن باشد.
شما میتوانید افراد افراد مورد نیاز خود را از بین تیم تخصصی شرکت پایه ریز راهکار مهندسی PRM انتخاب کنید. هزینه طراحی سایت شما به عواملی مانند میزان مهلت تحویل سایت، آپشن های مورد نظر شما، نوع طراحی و… غیره دارد
روش های طراحی سایت
بعد از کسب کردن اطلاعات پیش زمینه ای مورد نیاز در مورد طراحی سایت توسط شما کارفرما گرامی، بهتر است نگاهی بیندازیم به مفاهیم مهم وکلیدی در طراحی یک وبسایت و سیستم های طراحی
طراح سایت یا توسعه دهنده وب
این دو، یکی نیستند. این دو چه از نظر معنایی و چه از نظر عملکرد با یکدیگر تفاوت هایی دارند.بیایید ابتدا نگاهی به معنی آنها بیندازیم:
طراحی سایت تمام چیزی است که شما در هنگام اسکرول کردن صفحات وب سایت میبینید، در واقع تمام چیزهایی که میبینید مانند رنگها آیکون ها و در نتیجه تمام چیزهایی که بعنوان خروجی است را شما میبینید و روی نمایشگر شما ظاهر میگردد.
تمام چیزهایی که برای یک کاربر برای ارتباط بهتر برقرار کردن با سایت مورد اهمیت قرار میگیرد در واقع همان طراحی رابط کاربری سایت است تا بازدیدکنندگان سایت شما از حضور در سایت شما لذت ببرند کربوط به بخش طراحی است.
در این بخش نیازی به داشتن دانش و مهارت برنامه نویسی نیست، ولی داشتن آن به طبع باعث بالا رفتن کیفیت کار میگردد.
توسعه دهنده وب دارای تفاوت هایی است.
در مقابل یک طراح وب، یک توسعه دهنده وب تمرکزش بر روی کدنویسی است و تمرکزش بر روی ظاهر سایت نیست. بیشتر به جزئیات رفتاری سایت توجه میکند و بیشتر کارش با کدنویسی است. کدنویسی های که در اخر منجر به یک سایت ایستا یا پویا میگردد.
انواع طراحی سایت
ایستاclient-side
از اولین طراحی ها در دنیای وب میتوان به این مدل اشاره کرد.این سایت ها پنل یا داشبوردی برای مدیریت نداشته یعنی هیچکس بجز طراح سایت توانایی ایجاد تغییری در آن را ندارد.
برای سایتی که نیاز به تغییر و ویرایش ندارد توصیه میگردد، اما کمتر کسی در دنیای امروزه بدنبال آن میرود. در آن از html css استفاده میگردد
HTMLزبان نشانهگذاری ابرمتنی، یا زنگام در کنار سیاساس هستهٔ فناوری ساخت صفحههای وب هستند. HTML زبان توصیف ساختار صفحههای وب است. زبانیاست برای نشانهگذاری ابرمتن که برای تدوین قالب و طراحی صفحههای وب به کار میبرند.
CSS شیوهنامه آبشاری با کوتهنوشت سیاساس یک زبان برای ساخت شیوهنامه است که از آن برای توصیف نمایش یک سند استفاده میشود.
سیاساس یکی از فناوریهای بنیادین در وب جهانگستر است. سیاساس روشی ساده برای نمایش چیدمان و جلوههای تصویری بر صفحههای وب است.
پویا Server-side
در دنیای امروز اکثر سایت های موجود پویا هستند.یعنی محتویاتشان بر اساس نیازهای مورد نیاز قابل ویرایش و تغییر هستند. مدیریت این گونه سایت ها بدون نیاز به آموزش خاصی قابل انجام هستند چون دارای پنل مدیریتی هستند و دارای انعطاف غیرقابل مقایسه در مقابل ایستا هستند.
مانند:
PHP یک زبان برنامه نویسی برای دنیای وب است و اکثرا بعنوان زبان عمومی به کار میرود.
CMS جدید ترین و پر استفاده ترین نوع در طراحی وبسایت پویا که با نام سیستم مدیریت محتوا.
توضیح دقیقتری از CMS یا سیستم مدیریت محتوا
نرم افزار هایی هستند که به شما امکان میدهند بتوانید محتوای سایت خود را تولید، مدیریت و ویرایش کنید. سیستم عامل مورد استفاده در CMS های مختلف مشکل کدنویسی و همچنین برنامه نویسی را برایمان حل نموده اند.
در این سیستم ها امکان نوشتن پست ایجاد برگه بارگذاری فایلها و همچنین ویرایش قالب های بکار رفته فراهم شده. بهتر است چند مورد از بهترین ها را بشناسیم:
WordPress پرکاربردترین نرم افزار در سطح طراحی وبسایت است. نصب آسان، استفاده آسان، رایگان بودن آن در طراحی سایت، و مورد استفاده بودن آن توسط همه کاربران با هر سطح و دانش این نرم افزار را بیش از پیش پر طرفدارتر کرده است.
Drupal و Joomla این دو به میزان بسیار کمی نیازمند دانش دو زبان Html Css هستند.
WooCommerce و Big Commerce این دو از بزرگترین افزونه هایی هستند که برای ساخت فروشگاه اینترنتی نیازمند آنها خواهید شد. ناگفته نماند ووکامرس بسیار پرطرفدارتر است.
Joomla
WordPress
Joomla
اهمیت سئو سایت در طراحی سایت
SEO: Search Engine Optimization
سئو به عملیات ها و روالی گفته میشود که وبسایت شما برای موتور های جستجو بهینه میشود و باعث قرار گرفتن شما در رنک های بالای موتور های جستجو میگردد و اصطلاحا وبسایت شما از سئو قوی برخوردار است.
هرچه وبسایت شما برای موتور های جستجو قابل فهم تر و ساختار سایت شما برای کاربران خوشایند تر باشد. شما رنک بهتر، کاربر بیشتر، و در نتیجه فروش بیشتری خواهید داشت.
موارد مهمی که باید راجب سئو سایت خود بدانید
بازدید کننده سایت را شیفته سایتتان کنید. موارد مهمی در مورد طراحی وبسایت خودتان که باید مورد توجه قرار دهید از قبیل: خوانایی متن و محتوا، رنگ بندی مناسب و روانشناسی شده، استفاده از اجزای مناسب مختلف مانند منو ها و سایدبار های مناسب از مواردی هستند که بازدید کنندگان را بدنبال میاورد و باعث رشد و ترقی سایت شما خواهد شد. بازدید کننده بیشتر برابر خواهد بود با پشرفت جایگاهتان در نتایج جستجو موتور های جستجو مخصوصا گوگل.
تمامی المان ها و اجزای وبسایتتان به راحتی در اختیار بازدید کنندگان قرار دهید تا باعث سردرگرمی نشود المان هایی مانند منو،لوگو و نوار جستجو که مورد نیاز کاربر هستند.
لینک داخلی را از یاد نبرید: شاید به نظر شما بی ارزش باشند و توجهی نکنید به وجود آنها اما آنها دلسوزترین و بهترین رفیق شما در پیشرفت رتبه شما خواهند بود. هرچه بازدید کنندگان بیشتر در سایتتان بچرخند و از این صفحه به آن صفحه بروند باعث میشود موتور های جستجو به شما رتبه بهتری دهند و سایت کاربر پسند شما را تبدیل به سایتی گوگل پسند کند. از یاد نبرید کاربر پسند بودن و گوگل پسند بودن سایت در کنار یکدیگر باعث موفقیت شما خواهند شد هیچ یک را فراموش نکنید.
کسب و کار خود را در گوگل ثبت کنید، سئو محلی را بی ارزش ندانید. 88 درصد از سرچ های امروزه توسط گوشی های هوشمند انجام میگردند.
همچنین گوگل نشان داده 76 درصد از بازدیدکنندگان در فروشگاه های ثبت شده بر روی نقشه گوگل تبدیل به مشتری شده اند.
از هدر و فوتر ها در جایگاه مناسب استفاده نمایید: اگر منو بیش از حد بزرگ باشد و یا کوچک بازدیدکنندگان نسبت به سایت شما دلسرد میشوند و رتبه شما خراب میشود.
منو های خود را در هدر و فوتر استفاده نمایید.
محتوا پادشاه است! تولید محتوا را اصلا دست کم نگیرید. چند نفر را میشناسید در هنگام شروع مطالعه بر روی یک موضوع سراغ کتاب و اشخاص میروند؟ اکثریت جمعیت جامعه از سرچ استفاده میکنند برای پیدا کردن محتوای مورد نظر خود، حال فکر کنید سایت شما در یک زمینه اکثر سوالات را با مقاله های جامع پاسخ دهید.
مطمن باشید با رعایت این قوانین به ظاهر ساده برگ برنده در کسب رتبه نتایج جستجو در دستان شما خواهد بود.
یادگیری طراحی سایت
در این بخش به شما خواهیم گفتم یک طراح وب کیست و چه وظایفی دارد. برای انتخابی درست و سفارش یک پروژه طراحی وبسایت، داشتن یک برنامه ، از مهم ترین بخشهای تصمیم گیری می باشد.
روزمرگی یک طراح سایت
اگر از شما بپرسند روزمرگی یک طراح سایت را بگویید جوابتان چیست؟
شاید از نظرتان سوال پیش پا افتاده ای باشد ولی برای ارتقا مهارت طراحی سایت خود باید از همین ها شروع کرد.
از کلیدی ترین کارهای روزانه یک طراح سایت کار با wireframe است، بااستفاده از این ها تمامی ساختار ها و فاکتور ها را میتوان طبقه بندی نمود. وایرفریم چیدمان اشیا و ساختار سایت را مشخص میکند، همان چگونگی ساختاری که مشتری انتخاب نموده. در قدم بعدی استفاده کردن از نرم افزارهای گرافیکی مانند فتوشاپ است.
اما برخلاف گذشته یک طراح وب باید محصولش قابل استفاده و نمایش در تمامی دستگاه ها مانند گوشی، تبلت، لپتاپ و… باشد، که اصطلاحا به این عملیات طراحی واکنشگرا یا Responsive میگویند که بدون درنظر گرفتن دستگاه، سایت به گونه ای طراحی میشود تا در تمامی دستگاه های هوشمند در دسرس باشد.
وظایف یک طراح سایت
وظایف او تمام جنبه های طراحی یک سایت را دربر میگیرد. از ملاقات با مشتری و بدست اوردن نیازهای او کار طراحی آغاز میگردد. وظایف یک طراح سایت به شکل زیر است ولی محدود به اینها نیست.
نوشتن و ویرایش محتواهای منتشر شده در سایت، تعیین نیازهای فنی در سایت، حل مشکلات فنی، ایجاد بکاپ، بروز نگه داشتن سایت.
شرایط مهم برای شروع طراحی سایت
مهارت های اولیه طراحی سایت، کار و ساخت انیمیشن ها، مدیریت محتوا، ویرایش فایل های چند رسانه ای، یادگیری اصول مهم تصویر برداری.
حرفه ای شدن در طراحی سایت
وقت آن رسیده به نکاتی نکاتی را بدانید که شما را از یک طراح سایت معمولی به یک طراح وب حرفه ای تبدیل میکند. با ما همراه باشید.
مراحل مختلف طراحی وبسایت
تجزیه تحلیل: مهم ترین و اولین کار پیدا کردنن نیازمندی ها و جمع آوری اطلاعات مهم برای هدف است.
برنامه ریزی: طراحی نقشه سایت و شناسایی کردن تکنولوژی هایی که میتوان از آن در طراحی این پروژه کمک گرفت.
طراحی: متمرکز شدن بر روی طراحی سبک بصری سایت.
محتوا: از مهمترین مراحل میتوان به این مرحله اشاره کرد، طراحی متن، انتخاب تصویر و فیلم باید هم برای بازدید کنندگان جذاب باشد هم برای موتور های جستجو بهینه باشد.
توسعه: قسمت برنامه نویسی سایت است.
تست: تست کردن تمام بخشهای فنی و اساسی سایت دارای اهمیت زیادی است تا ببینید چقدر به هدفتان نزدیک بوده.
استقرار: کار شما تا قبل از نظارت بر تمامی بخشهای سایت و برطرف کردن مشکلات احتمالی به پایان نمیرسد.
کیفیت کاری خود را بالا
ببرید
دکمه اشتراک گذاری مطالب در فضای مجازی را در مطالبتان درج کنید.
داشتن call to action یا فراخوان عمل: مفهومی از ترفندهای بازارابی است و برای طراحی وبسایت بصورت حرفه ای باید آن را در نظر بگیرید، در واقع عملی است که بازدید کننده را مجبور به انجام یک عمل میکند، عملی از پیش طراحی شده است.
url به راحتی قابل دسترسی نباشد.
سئو را جدی بگیرید.
تایید طرح نوسط کارفرما
برای دسترسی بهتر، بهترین نقشه ای که میتوانید برای سایت خود انتخاب کنید. Navigation یه کاربر کمک میکند اطلاعاتی که نیاز دارد را بدست اورد به راحترین شکل ممکن، عملی که برای سئو بسیار کارآمد است.
تصاویر، اطلاعات مبهم و گیج کننده را از صفحاتتان حذف کنید برای درک بهتر کاربر از مطالبتان
اشتباهات معمول در ساخت و طراحی سایت
بکار بردن طرح هایی در دنیای واقعی قابل پیاده سازی و جواگو نیستند.
زیاده روی در طراحی هایی که همخوانی با محتوا ندارند.این عمل باعث از بین رفتن ارزش واقعی محتواهای دیگرتان میشود.
بکار بردن هدر، فوتر و ساید بار ها
تصمیماتی که برای سئو آسیب رسان هستند.
استفاده از استانداردهای سایت که آپدیت نشده اند.
انواع سایت ها از نظر کارکرد
بخش دیگری که باید بدانید انواع طراحی سایت و محتواهایی هست که در سایت خودتان بکار میبرید. نگاهی بیندازیم به سوالات و قیمت ها
انتخاب شما چیست؟ شخصی، اداری، فروشگاهی
طراحی سایت اداری
امروزه اکثر سایتهایی که در جامعه هستند نیاز به تعامل دارند، نیازی که با داشتن سایت براورده میگردد.
سایت های بزرگتر نیاز به برندسازی دارند و مدیریت آن دارند. سایتی که نشان دهنده عملکرد تجاری شما میباشد
طراحی سایت فروشگاهی
داشتن سایت فروشگاهی برای شمایی که دارای کسب و کار هستید امکانات بسیار عالی ارمغان میاورد.
با این سایت شما توانایی تبدیل کسب و کار سنتی خود را به کسب و کاری در دنیای جدید تبدیل کنند.
قابلیت هایی به شما ارائه میدهد که قدرتمنمد تر از همیشه عمل کنید. همانند سایت دیجیکالا
طراحی سایت شخصی
برای اشخاصی که تمایل به معرفی خود و رزومه خود دارند. درست است که داشتن شبکه های اجتماعی و وبلاگ توانایی این را دارند شما را معرفی کنند. اما داشتن یک وبسایت شخصی شخصی تحت یک دامنه منحصر بفرد این مورد را بسیار مفیدتر میسازد.
سوالات متداول در طراحی سایت
سرمایه گذاری بر روی یک وبسایت امکان این را به شما میدهد که شانس خود را برای جذب مشتری چندین برابر کنید، علاوه بر این موضوع میتوانید رضایت مشتری و دیده شدن در دنیای مجازی و دیجیتال مارکتینگ را بالا ببرید. مشتری در اکثر مواقع اطلاعی از کارکرد و مراحل کاری شما ندارد و از شما سوالاتی میپرسد، سوالاتی مانند:
محدودیت کمتر و انعطاف پذیری، داشتن مستندات توسعه وبسایت، امنیت بالاتر، کدنویسی خاص و یونیک، طراحی مطابق خواسته مشتری، کمترین باگ ممکن، اضافه نمودن امکانات خاص در کمترین زمان
مرحله 1: طراحی وایر فریم
مرحله2: طراحی گرافیک سایت
مرحله3: کدنویسی و برنامهنویسی
مرحله4: راهاندازی سایت
اکثر مواقع جواب منفی است،شما با داشتن یک سیستم مدیریت محتوا و دیدن چند آموزش قادر به انجام این عمل خواهید بود
تیم ما تلاش خود را همیشه در تسریع عمل تحویل محصول به مشتری را کرده و باتوجه به متنوع بودن خواسته های مشتریان زمان خاصی را نمیتوان اعلام کرد
عوامل تاثیر گذار در درآمد یک طراح سایت
عوامل بسیاری دخیل هستند مانند:
ایستا یا پویا بودن وبسایت
میزان پیچیده بودن طراحی سایت مورد نظر
محل و شهر محل کار
از یاد نبرید با گرفتن پروژه های بزرگتر میزان درآمد بیشتری هم خواهید داشت، پس هرچه بر روی حرفه ای شدن خود وقت بگذارید بهتر است.
محل های پیدا کردن مشتری و پروژه:
سایت های فریلنسری
بازاریابی در شبکه های اجتماعی
بازاریابی در وبسایت های شخصی
برندینگ
همکاری با شرکت های طراحی سایت
تبلیغات و چاپ آگهی
مطلب مفیدی بود؟ اشتراک بذارش!